Početak / VIJESTI / LOKALNE / Tuzla / SDP i Naša stranka za okupljanje građanske opcije u TK
SDP i Naša stranka za okupljanje građanske opcije u TK

SDP i Naša stranka za okupljanje građanske opcije u TK

19.02.2018 14:54

 

Predsjednici kantonalnih odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine i Naše stranke (NS) u Tuzlanskom kantonu Enver Bijedić i Mirsad Čamdžić razgovarali su danas u Tuzli s ciljem zajedničkog djelovanja građanskih stranaka.Slični razgovori vode se između četiri građanske stranke (SDP, Demokratska fronta, NS i Tuzlanska alternativa) na ravnopravnim osnovama, saopćeno je iz Službe za informiranje Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla.

Kako je u saopćenju SDP-a ocjenjeno građanska opcija u Tuzlanskom kantonu predstavlja ključni politički korpus za društvene promjene u bosanskohercegovačkom društvu.– Svjesni značaja izbora 2018. godine koji će biti svojevrstan referendum o opstanku BiH odlučni smo uložiti maksimalne napore da za dobrobit građana zajednički nastupamo – navodi se u saopćenju SDP-a i dodaje da građanska opcija traži rješenje u programskom jedinstvu.

(TIP/Fena)

Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.

Klikni i podijeli na mreži...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ostavi Komentar

Na vrh